Kundeanbefalinger

"Fantastisk campingplass ved kysten! Vi leide en oppstillingsplass for bobilen vår og våknet til den vakre lyden av bølgeskvulp hver morgen. Veldig hyggelig personale og gode fasiliteter. Anbefales på det sterkeste for alle som ønsker en avslappende ferie ved sjøen."

Kari Sørensen

"Vi hadde en flott helg på Askvoll Småbåtlag! Campingvognplassen var godt vedlikeholdt og hadde alt vi trengte. Beliggenheten rett ved sjøen gjorde det perfekt for fisketurer og båtliv. Vi kommer definitivt tilbake hit igjen!"

Lars Olsen

 

"En perle av en campingplass! Vi slo opp teltet vårt på en av de mange fine gressområdene og nøt de fantastiske solnedgangene over havet hver kveld. Veldig familievennlig med lekeplass og et flott sanitæranlegg. Takk for en flott opplevelse!"

Nina Johansen

"Vi hadde en flott uke på Askvoll Småbåtlag. Plassen var rolig og fredelig, og omgivelsene var nydelige. Personalet var vennlig og hjelpsomt, og det var mange aktiviteter å velge mellom, som fisking, padling og sykling. Vi anbefaler denne campingplassen til alle som ønsker en avslappende ferie i naturen."

Per Andersen